Cautare

33636 de rezultate pentru "sunt un om liber" (8.83 secunde)
David Popovici a castigat, luni, proba de 200 m liber la Campionatele Europene de natatie de la Roma cu timpul de 1:42.97, al treilea cel mai bun timp din istorie la aceasta proba. El a inregistrat un nou record mondial si european la juniori.
David Popovici s-a retras din finala probei de 400 metri liber la Campionatul European de la Roma. Sportivul se calificase cu al patrulea timp.
Un caz absolut incredibil s-a intimplat in urbea noastra - un ciine, la comanda stapinului sau, a muscat un adolescent care nu-i facuse absolut nimic. Singura vina a tinarului a fost aceea ca s-a asezat linga un om care avea un ciine.
Echipa de stafeta a Romaniei a castigat aurul in proba de 4x100metri liber. ... Vlad Stancu a castigat medalia de argint la proba de 400 de metri liber.
David Popovici a cucerit medalia de aur la proba de 200 m liber cu un nou record al competitiei.
David Popovici a obtinut joi medalia de aur in proba de 200 m liber la Campionatul Mondial de Natatie pentru juniori de la Lima, Peru. Sportivul a incheiat cursa cu timpul de 1:46.18, cu care a stabilit si un nou record al competitiei.
David Popovici a stabilit un nou record mondial la competitia de juniori din Peru. David Popovici a castigat aurul mondialelor de juniori la 200m liber. David este campion european si mondial, de juniori si seniori, la 200m liber.
Adelin Petrisor cica a scris la un moment pe blogul lui, recunosc, nu am apucat sa citesc, insa s-a plictisit destul de repede ori s-a razgandit la fel de repede....
Abandonat pe un camp dupa ce a fost violat in repetate randuri, Ionut Gabriel Dragomirescu ar fi implinit anul acesta 30 de ani. ... Criminalul baiatului este liber
S-a dat liber la angajari la stat, desi acestea erau suspendate pana la finalul anului. Executivul a decis sa aprobe trei memorandumuri de la institutii diferite pentru a permite noi angajari prin concurs.
Mediafax il citeaza pe purtatorului de cuvant al Politiei Arad, Ovidiu Liber.
Cu toate acestea, supravegherea a relevat din nou faptul ca indisciplina manifestata prin opriri si stationari neregulamentare, nepastrarea centrului liber al intersectiei, depasirea coloanei de autovehicule aflata in asteptare la semafor, produc blocaje temporare ale intersectiilor. ... - sa pastreze liber centrul intersectiei;
Marius Sumudica il vrea in Turcia, la Yeni Malatyaspor, dar doar liber de contract, pentru ca turcii nu pot plati sume de transfer pe jucatori. Budescu a semnat cu FCSB in septembrie, liber de contract. "Este un jucator care ma intereseaza.
David Popovici a castigat finala de 100 m liber la Nationalele de natatie, proba in care detine recordul mondial, si si-a indeplinit astfel baremul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Paris, de anul viitor.
Miiardarul Puiu Popoviciu este liber si se poate intoarce in Romania. Condamnarea la 7 ani si mandatele de arestare i-au fost anulate.
Andreea Tocan detine un loc minunat, Sipet de Sidef, cu rochite minunate (pentru joaca de-a printesele), trusouri pentru botez, hainute elegante, lenjerii de pat si fete de masa, toate desprinse parca din vremurile de demult.
A fost de doua ori la un pas de moarte pana acum. ... S-au implinit trei ani de cand nu-mi luasem o zi de concediu sau un week-end liber. ... - Iubitele, pentru ca sunt mai multe iubite sau, cel putin, in perioada asta.
Bijuteriile realizate de designeri israelieni cunosc un mare succes in Europa dar mai ales in Romania. ... Bijuteriile Thea sunt hand-made, din argint 925, sunt bijuterii personalizate, in care fiecare amanunt este purtator de noroc si aducator de energie pozitiva.
Domnule Radu Morar, noi avem acum, suntem intr-un moment crucial. ... Sa stiti ca sunt tari mult mai avansate decat Romania care stau mult mai rau din punct de vedere al datoriei publice si chiar al deficitelor, dar nu pe ei ii plang eu.
VINDECAREA SPIRITUALA A OBEZITATII Excesul de grasime indica faptul ca, inconstient, persoana afectata cauta si vrea sa se izoleze in comunicarea sa cu exteriorul, ori ca exista o emotie sau un sentiment prizonier, izolat in interiorul ei, pe care nu vrea sa-l vada.
google-analytics.com